ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.

Αποφοίτησε με άριστα το 1982 και ακολούθως μετέβη στην Αθήνα για την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας.


Εργάστηκε ως ειδικευόμενος Γιατρός στα νοσοκομεία Σισμανόγλειο [1983-84] και Έλενα Βενιζέλου [1985-89] και απέκτησε τον τιτλο της ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας τον Δεκέμβρη 1989.

Το 1990 επέστρεψε στην Κύπρο και εξασκεί το επάγγελμα του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου στον ιδιωτικό τομέα.

Έχει μετεκπαιδευθεί στους Υπέρηχους στο King’s College Hospital του Λονδίνου [υπό τον Καθηγητή Κ.Νικολαίδη] το 1990.

Κατά τα έτη 1994 και 1996 μετέβη στο Sheba- Tel Ha Shomer Hospital του Τελ Αβίβ για μετεκπαιδευση στην Ενδοσκόπηση και κυρίως στην Υστεροσκόπηση-Διαγνωστική και Επεμβατική [αφαίρεση ινομυωμάτων,πολύποδων κλπ.]

Είναι μέλος:
Ελληνική Εταιρία υπερήχων στη Μαιευτική & Γυναικολογία
Πανελλήνια Ένωση αναπαραγωγής & στειρότητας
Ελληνική εταιρεία Γυναικολογικής ενδοσκόπησης

Η Ιστοσελίδα του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου Δρ Σάββα Α.Σάββα έχει σαν σκοπό την ενημέρωση σας σχετικά με υπηρεσίες που παρέχονται και την πληροφόρηση σας σε θέματα που αφορούν την Μαιευτική-γυναικολογία καθώς και την αναπαραγωγή. Ανά πάσα στιγμή ο ιατρός είναι στη διάθεση σας να του θέσετε τα ερωτήματα πάνω στα προβλήματα που σας απασχολούν , φροντίζοντας να σας κατατοπίσει όσο το δυνατόν καλύτερα ενώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ενημερώσεις και θέματα με οποία έρχονται αντιμέτωπες αρκετές γυναίκες καθημερινα. 

Ο Δρ.Σάββας  Α. Σάββας γεννήθηκε στον Τράχωνα [σήμερα κατεχόμενος από τα Τουρκικά στρατεύματα] Λευκωσίας στις 11/5/1955.

Φοίτησε στο δημοτικό σχολείο του Τράχωνα και ακολούθως στο GRAMMAR SCHOOL απ’όπου αποφοίτησε το 1973 έχοντας επιτύχει σε αρκετές εξετάσεις GCE O-Level και A-Level.

Το 1973 κατετάγη στην Ε.Φ.και υπηρέτησε στο Πυροβολικό. Ηταν στρατευμένος το 1974 κατά την διάρκεια του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής.

Απολύθηκε από τις τάξεις της Ε.Φ.τον Φλεβάρη του ’76 και αμέσως αναχώρησε για σπουδές στο φημισμένο [ιστορία πέραν των 200 ετών] Ιατροφαρμεκευτικό Πανεπιστήμιο Ιασίου Ρουμανίας. 

Δρ.Σαββας Α.Σάββας 

Μαιευτήρας-Γυναικολόγος


Βυζαντίου 40-42,Στρόβολος 2064,

Λευκωσία


Τηλ: 22818599, 99671701


drsavvas@gynaecology.com.cy

Δρ.Σάββας Σάββας

Μαιευτήρας​

Χειρουργος

Γυναικολόγος